terrastafels

Deze DIY-ideetjes geven je terrastafels net dat tikje extra!

Nu de herfst z’n intrede doet, verdwijnt menig terrastafel opnieuw onder een veilige beschermhoes. Maar de buitentafels van je horecazaak kunnen jaar in jaar uit extra cachet uitstralen. Laat je inspireren door deze leuke doe-het-zelfideetjes.

Lees meer
Oktoberfest

Themafeestje? 5 tips voor je eigen Oktoberfest

Het hoeft niet al Halloween te zijn wat in de herfst de klok slaat … Waarom haal je hét volksfeest van Beieren dit jaar niet naar je café of taverne? Organiseer je eigen Oktoberfest! Met onderstaande tips wordt je event een knaller. Haal die lederhosen maar boven!

Lees meer
lounge meubilair

Honden op je terras? Geen probleem met stevig terrasmeubilair

1,5 miljoen. Zoveel honden telt ons landje. Als je een café of taverne uitbaat, hoeven we je niet te vertellen dat hondeneigenaren een belangrijke groep klanten zijn die je niet kunt negeren. Met stevig terrasmeubilair dat makkelijk is in (h)onderhoud heeft je zaak alvast een streepje voor! Enkele voorstellen uit de Flexfurn-catalogus.

Lees meer
trouwfeest organiseren

Een trouwfeest organiseren? Zo plaats je de party- en eettafels

Trouwen is geen sinecure. Het koppel kijkt dan ook vaak al een jaar of zelfs langer uit naar de grote dag. Alles moet in de puntjes geregeld zijn. Zeker het trouwfeest. Lekker eten, een goede dj en veel volk. Als organisator van de party ligt veel verantwoordelijkheid in jouw handen, onder andere ook de inrichting van de zaal en het plaatsen van de party- en eettafels. Enkele tips. 

Lees meer
cocktailbar

Tuinfeest met cocktailbar? Dit mag zeker niet ontbreken

Een feestje met een fris biertje kan deugd doen. Maar als eventorganisator weet je dat als de temperaturen stijgen, het feestje net dat tikkeltje meer mag zijn. Cocktailbars in openlucht zijn helemaal in! Laat je gasten genieten van zuiderse sferen met de perfecte verlichting en het ideale materiaal terwijl ze aan een frisse cocktail nippen. Flexfurn biedt je alles om van elk tuinfeest een tropisch topper te maken.

Lees meer
ice table

Stijlvol feestje gepland? ‘Keep it cool’ met een ice table

Op een feest met cachet mogen stijlvol gepresenteerde hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Wil je als eventorganisator écht je coolste beentje voorzetten? Haal dan een ice table in huis! Dat presenteert zoveel mooier dan een ronkende koelwagen, zeker wanneer je de tafel combineert met de juiste accessoires. Ontdek snel alles wat je moet weten …

Lees meer
receptietafels

Magie op je event met schitterende receptietafels!

Als horeca-uitbater of eventorganisator wil je dat je klanten volop genieten en een wow-gevoel overhouden aan je receptie of feest. Het succes van je event zit ‘m in het materiaal en de decoratie ervan. Receptietafels die tot in de puntjes afgewerkt zijn? De flexibele receptietafels van Flexfurn zorgen voor magie!

Lees meer
Flow terrastafels en picknickbanken

Nieuw! Stijlvol picknicken met FLOW-terrastafels en -banken

Outdoor events winnen aan populariteit, en dat gaat natuurlijk gepaard met stijgende verwachtingen. Op grote picknickevents, denk maar aan bedrijfspicknicks of uitgebreide familiepicknicks, mag het voor de gasten tegenwoordig dan ook wel wat meer zijn dan wat koelboxen en dekentjes op het gras. Speciaal voor wie outdoor events met cachet wil organiseren, creëerde Flexfurn de FLOW-collectie: inklapbare picknicktafels en zitbanken met een modern design dat ook binnenshuis zeker niet misstaat. Een woordje uitleg!

Lees meer