ledverlichting themafeest

Hoe ledverlichting je themafeest compleet maakt

Niets leuker dan een themafeest dat tot in de puntjes verzorgd is! De gasten zijn sowieso de sterren van de avond, maar zonder de juiste aankleding zou een themafeest gewoon een feestje als een ander zijn. Uiteraard zijn doordachte versiering en tafelhoezen in de themakleuren onmisbaar als je een themafeest organiseert, maar er is nog iets anders dat zeker niet op je checklist mag ontbreken: sfeervolle ledverlichting. Die maakt het plaatje pas écht compleet. Laat je inspireren!

Lees meer
feest organiseren

Feest organiseren? Deze fouten maakt de perfecte gastvrouw nooit

Een feest organiseren is geen sinecure (niet voor niets bestaan er ‘wedding planners’ die je kunt inhuren om van je huwelijksfeest een succes te maken). Ben je zelf een partyplanner of zat die nét niet meer in het budget? Deze aandachtspunten gelden voor elk feest, of het nu een bescheiden personeelsfeestje is of een groots evenement.

Lees meer
kerstfeestje personeel

Een kerstfeestje geven voor je personeel? Dóén!

Een kerstfeestje mag niet ontbreken op het einde van een jaar waarin je werknemers en jijzelf hard gewerkt hebben. Gaat elk kerstfeest traditiegetrouw door op kantoor? Dan loont het om te investeren in feestinrichting – die je in de loop van het jaar natuurlijk ook perfect voor andere speciale gelegenheden kunt gebruiken. Tips voor een sfeervol feestje!

Lees meer
Lumen-ledverlichting

Tot ’s ochtends feesten? Verleid je gasten met Lumen-ledverlichting!

Een galabal, een halloweenparty, een ladies night, een verjaardagsfuif, … Bij elk soort event komen weer andere ditjes en datjes kijken, maar toch hebben ze allemaal iets gemeen: wanneer het donker wordt en het feest losbarst, is sfeervolle ledverlichting een echte must. En dan hebben we het uiteraard niet gewoon over spotjes in de vloer of het plafond. Met deze ideeën breng je je gasten helemaal in de stemming om te feesten tot in de vroege uurtjes!

Lees meer
terrastafels beschermen

Het wordt stilaan kouder … Zó bescherm je je terrastafels

Met de winter in aantocht is het tijd om de terrastafels binnen te halen. Of om je terras te verwarmen, zodat je klanten er ook ’s winters rustig kunnen genieten van de frisse buitenlucht. In elk geval speel je het best op zeker als je wil dat je terrasinrichting er in de lente nog altijd even fris uitziet. Ontdek onze tips om je terrastafels te beschermen tijdens de gure herfst- en winterdagen!

Lees meer
loungemeubelen horeca

Wie zei dat loungemeubelen alleen voor buiten waren?

Met het Belgische weer is het altijd afwachten. Is je terras een van de grootste troeven van je zaak, maar wed je liever niet op één paard? Kies voor je events dan loungemeubelen die zowel buiten als binnen mooi tot hun recht komen.

Lees meer
halloweenfeestje

Halloweenfeest organiseren? Griezelen doe je in stijl!

Halloween staat voor donker, spannend en griezelig (maar ook wel een beetje gezellig). Een halloweenfeestje organiseren lijkt eenvoudig, maar het succes zit hem in de afwerking. Een themaparty op poten zetten met een spooky sfeertje? Lees onze tips om van je griezelfestijn een onvergetelijk event te maken!

Lees meer
galabal organiseren

Van rode loper tot perfecte tafels: een galabal organiseren doe je zó

Een galabal organiseren dat uitblinkt in stijl en klasse, en zo je gasten trakteren op een topavond? Dat betekent dat je de lat hoog moet leggen. Een galabal kan namelijk niet zonder rode loper, stijlvolle tafeltjes, afzetpaaltjes, een sfeervol onthaal, etc. Alles erop en eraan. Tips om er spetterend feest van te maken!

Lees meer
Oudere klanten

Zó zitten ook je oudere klanten comfortabel in je horecazaak

Net een nieuwe zaak geopend? Dan hoop je dat er veel volk over de vloer komt en blijft komen. Je zaak trendy en modern inrichten is een optie. Maar heb je rekening gehouden met de iets oudere klanten? Comfort vooropstellen bij de keuze van je tafels en stoelen is zeker aan de orde. Enkele tips om álle klanten volop te laten genieten, op een comfortabele manier.

Lees meer
Zaak poetsen

Je zaak poetsen? Dat hoeft niet lang te duren!

Poetsen is een klusje dat vaak wordt uitgesteld. Maar als je bijvoorbeeld een horecazaak of hotel uitbaat, is die dagelijkse poetsbeurt wél van essentieel belang. Een perfect onderhouden zaak straalt klasse uit en trekt klanten aan. Als je van plan bent een zaak te openen, is de keuze van horecameubilair sowieso belangrijk – en zéker als je tijd wil besparen bij het poetsen.

Lees meer